Svět pod hlavou půjde v pondělí, Bohéma v neděli

úterý, 13. prosince 2016, 08:30 TV MediaGuru

Česká televize se i v roce 2017 bude držet osvědčeného programového uspořádání.

Česká televize uvede na svém první kanále v prime-timové vysílání hned od ledna 2017 čtyři novinky. Detektivní seriál Svět pod hlavou s Ivanem Trojanem a Václavem Neužilem zařadí podle očekávání do pondělního vysílacího času. Pondělky dlouhodobě ČT ponechává detektivnímu žánru. Následovat bude v pondělí večer nová komedie Trpaslík režiséra Jana Prušinovského, ve které se mj. představí Michal Suchánek.

Další novinkou v lednovém vysílání je seriál Četníci z Luhačovic, který ČT nabídne v pátek večer. Jde o sérii historických detektivek z počátků první republiky. Do nedělního hlavního vysílacího času pak míří televizní román na motivy života českých filmových legend Bohéma.

Pro úterní a čtvrteční večery jsou vyhrazeny původní pořady ČT, které už diváci znají. Konkrétně jde o seriál Dobrodružství kriminalistiky a Škoda lásky. Ve středu večer se opět objeví Pošta pro tebe a pořad DoktorKa a v sobotu zábavní Zázraky přírody.

Náhled programového plánu od 20:00, ČT1, leden 2017

po út st čt  pá  so ne
20:00 Svět pod hlavou Dobrodružství kriminalistiky Pošta pro tebe Škoda lásky Četníci z Luhačovic Zázraky přírody Bohéma
21:00 Trpaslík Hercule Poirot DoktorKa Máte slovo s M.Jílkovou 13. komnata zahraniční film 168 hodin
21:30 Reportéři ČT Všechnopárty český film

-mav-