VLM vydala nový ceník, celostátní inzerci nemění

pondělí, 05. prosince 2016, 08:10 Tisk MediaGuru

Nové inzertní podmínky vydavatele regionálních deníků Deník zůstávají na úrovni roku 2016.

Mediální společnost Vltava Labe Media (VLM) zveřejnila inzertní cenové podmínky platné od 1. ledna 2017. Ceny celostátní inzerce ponechává v novém ceníku na stávající výši. VLM už dříve informovala, že od nového roku zruší agenturní provizi pro tisk a online. Od nového roku zároveň upustí od tzv. základních a lokálních cen, pro všechny klienty mají od začátku příštího roku platit jednotné obchodní podmínky.

Cena celostátní inzerce v síti Deník Česká republika představuje pro rok 2017 ve dnech s výjimkou pátku 630 tis. Kč, v pátek 890 tis. Kč. Jde o stejné ceny jako ve stávajícím ceníku, který VLM uvedla od dubna 2016.

Novinkou pro příští rok bude měsíční periodicita speciálního vydání Deníku Extra, který se stane měsíčníkem a bude distribuován do schránek v celé České republice v minimálním počtu 1,8 mil. kusů.

Vltava Labe Media zajišťuje na novinovém trhu vydávání 71 mutací regionálních deníků Deník a 23 regionálních týdeníků. Od září vydává ke svým regionálním titulům novou přílohu Deník Bydlení. Nástupcem magazínu Moje rodina se pak stal titul Deník na Víkend, který vychází v nové podobě od prosince 2016.

-mav-