Kika podpoří kampaní nově spuštěný e-shop

čtvrtek, 26. ledna 2017, 15:13 Aktuality, Marketing MediaGuru

Kika Nábytek ČR spustila v úterý 24. ledna nový webový portál, jehož součástí je i služba e-commerce. „Kika přichází na trh s novým e-shopem v době, kdy je online nakupování samozřejmou součástí našich životů,“ uvádí generální ředitel společnosti Jakub Střeštík.

V současné době prezentuje Kika na svém webu 8 000  produktů, do budoucna zde plánuje představit celý sortiment, tedy zhruba 20 000 položek nábytku a bytových doplňků. Většinu zboží si mohou zákazníci objednat na e-shopu, některé nábytkové sestavy s možností individuálního plánování bude možné zakoupit i nadále pouze v Kika prodejnách.

kika_e-shop_2

E-shop nabízí zákazníkům několik variant dopravy i platby včetně možnosti vyzvednutí zboží přímo v prodejnách v celé České republice. „Z našich průzkumů víme, že jedním z klíčových faktorů pro výběr prodejny je její dostupnost. Nyní si tedy mohou vybírat z široké nabídky nábytku a bytových doplňků zákazníci ze všech koutů naší vlasti. Díky spolehlivému servisu jsme schopni doručit zboží kamkoli v České republice do tří pracovních dnů,“ vysvětluje Jakub Střeštík. Na podporu nového e-shopu je na březen plánovaná kampaň.

Z retailových prodejců nábytku v e-shopu nabízí své zboží také Möbelix. Na pole e-commerce se v loňském roce opatrně pustila rovněž IKEA, která v červnu odstartovala služba „Klikni a vyzvedni“, která nabízí možnost objednat si produkty online a vyzvednout si je v obchodním domě, v září přibyla služba „Klikni a dovezeme“, která nabízí i dopravu domů. E-shop je plánován na přelom let 2018 a 2019.

-stk-