Lukana spustí kampaň od Saatchi & Saatchi

úterý, 24. ledna 2017, 10:13 Aktuality, Reklama MediaGuru

Kreativní agentura Saatchi & Saatchi připravila novou komunikaci pro tradiční českou značku olejů Lukana. TV kampaň bude odstartována na konci ledna a poběží do konce února. Facebook a tvorbu nového webu má na starosti contentová agentura Newcast, mediální prostor zajistila agentura Starcom. Všechny patří do komunikační skupiny Publicis One.

TV spot byl natočen na konci minulého roku a v 30 vteřinové podobě poběží od konce ledna na stanicích Nova Group, Prima Group a TV Barrandov.

„Lukana je značka, kterou v České republice každý zná a pamatuje si ji. Cítili jsme ale, že má velmi starý design a zasloužila by modernější vzhled a odpovídající komunikaci. Koneckonců Lukana byla součástí české kuchyně po mnoho generací a lidé si od dětství pamatují, jak s ní vaří maminky i babičky. Mezi Lukanou a českou kuchyní je silné pouto a byla by škoda tuto tradici nechat zmizet,“ řekl Maurice Bensadon, country manager společnosti Glencore Agriculture Czech. „Agentura Saatchi & Saatchi přišla s konceptem, který spojuje českou tradici se silně emocionálním sdělením," dodal.

lukana

-mav-