Modrá pyramida redesignuje poradenská centra

pondělí, 23. ledna 2017, 14:30 Aktuality, Marketing MediaGuru

Modrá pyramida investuje do redesignu svých poradenských center. V pondělí 23. ledna otevřela zrekonstruované klientské centrum v centrále v Bělehradské ulici v Praze. Následovat bude pražské Hypocentrum v Jindřišské ulici. Novou podobu získají postupně další poradenská centra po celé České republice.

Cílem nové koncepce interiérů je vytvořit příjemné prostředí pro poskytování plnohodnotného finančního poradenství. „Chceme, aby tomuto našemu poslání odpovídalo i prostředí, ve kterém se s klienty potkáváme. Představa poradce, který pouze sjednává finanční produkty, u nás už dávno neplatí, a proto bouráme tradiční přepážky. V Modré pyramidě dnes poskytujeme odborné poradenství v komplexní škále potřeb klientů a tomu musí odpovídat moderní a přívětivá podoba našich poboček,“ uvedl David Formánek, předseda představenstva a generální ředitel Modré pyramidy.

mp_klientske-centrum-po-rekonstrukci-1

mp_klientske-centrum-po-rekonstrukci-2

Pod novým konceptem poradenských center je podepsána architektka Petra Vasquez z interiérového studia Hezkey.  „Navrhli jsme otevřený prostor, který klienty vítá. Je přehledný, přátelský, prezentuje Modrou pyramidu jako moderní společnost, na kterou se její klienti mohou s důvěrou obrátit. Naším záměrem je nabídnout veřejnosti esteticky příjemné a zajímavé prostředí, které bude klienty inspirovat i při zařizování jejich vlastního bydlení,“ popsala.

V interiéru jsou použita designová svítidla i nábytek, který není ryze kancelářského charakteru. Pro klienty byly vybrány lavice Goofy od českého výrobce Ton. „Jsou originální, hravé a současně funkčně vytvářejí opticky oddělené zóny podobně jako zeleň, která není v interiéru pouhou dekorací, ale přirozeným dělicím prvkem. Grafický motiv, aplikovaný na stěně formou akustického obkladu či tapety, vizuálně propojí všechna klientská centra Modré pyramidy po celé republice,“ dodala Petra Vasquez.

-stk-