CN Invest začíná vydávat dvouměsíčník E15 Premium

pondělí, 27. února 2017, 15:20 Aktuality, Tisk MediaGuru

Mediální dům CN Invest v pondělí 27. února poprvé vydává nový dvouměsíčník E15 Premium, který připravuje redakce deníku E15. Filozofií konceptu E15 Premium je být platformou pro utváření odborné diskuse nad tématy, která jsou aktuálně klíčová pro byznysová odvětví. Každé číslo se do hloubky zaměří na jeden byznysový segment. Magazín vždy doprovodí diskusní a společenské setkání pro stakeholdery daného odvětví. K dostání bude ve volném prodeji na stáncích a přes SMS objednávku.

Pod značkou E15 Premium letos vyjde celkem šest magazínů zaměřených např. na oblast energetiky, retailu, dopravy a CSR. Konat se bude šest odborných eventů. „Každý z magazínů a každá z diskusí se bude vždy zaměřovat na aktuální trendy. Revoluce totiž nyní probíhá ve většině byznysových odvětví, způsobily ji technologie – firmy na to musejí reagovat, jinak v konkurenci neobstojí. Taková témata chceme nastolovat a u těchto diskusí chceme být,“ říká šéfredaktorka E15 Tereza Zavadilová.

e15-premium-fintech-revoluce

První vydání nese název Fintech revoluce a detailně se věnuje inovacím ve světě financí. Ukazuje, jak budou vypadat peníze budoucnosti. Podrobně mapuje celou problematiku finančních inovací a technologických řešení v oblasti financí na českém i zahraničním trhu. Rovněž přináší žebříčky úspěšných fintechových projektů, analýzy, rozhovory a ankety s nejvlivnějšími lidmi ve finančním sektoru. Ukáže, jak se k penězům a platbám staví mileniálové a že blockchain je technologií, která může změnit politiku a instituce. Magazín se věnuje také tomu, jak technologie mění pojišťovnictví, problematice bitcoinu a dalších kryptoměn či tomu, jak vypadá crowdfundingová scéna v Česku i zahraničí. Na problematiku Fintech revoluce navazuje i první diskusní setkání s odborníky, které se odehraje 2. března v hotelu Four Seasons formou business snídaně.

Tématem příštího čísla magazínu budou reality. „Kromě inovací se budeme zaměřovat především na realitní dění v Praze. Přineseme žebříčky developerů, témata, se kterými se současný urbanismus potýká, chceme se také podrobně podívat na to, proč se v Praze tak málo staví, proč se město rozlézá do Středočeského kraje a na problematiku povolovacích řízení. Podtitul našeho dalšího magazínu je proto „Nová Praha,“ dodává Zavadilová.

-stk-