Humanic letos uvede e-shop, rozšiřuje portfolio

středa, 08. února 2017, 10:51 Aktuality, Marketing MediaGuru

Prodejce obuvi Humanic letos plánuje spuštění českého e-shopu, který již funguje na německém a rakouském trhu. V současnosti nabízí pouze službu „Store Pick-up“, která umožňuje zákazníkům zboží rezervovat na webových stránkách a následně vyzvednout na vybrané pobočce.

Do svého sortimentu zařazuje Humanic nové značky, a to OMG! a Kate Gray, určené pro mladé ženy, z mezinárodních například značku Calvin Klein Jeans. Zpět do sortimentu se vrací značka Minozzi, přibude také Alisha.  

Humanic také nadále investuje do modernizace své prodejní sítě. V průběhu března se otevře dvě zrekonstruované prodejny v Teplicích a Mladé Boleslavi.

humanic-oc-novy-smichov_3
Ilustrační foto zrekonstruované prodejny Humanic v pražském OC Nový Smíchov

Tržby společnosti, jež na českém trhu provozuje celkem 26 prodejen, se v meziročním srovnání za loňský rok zvýšily o 2 %. „V roce 2016 se tržby v tuzemsku oproti roku 2015 navýšily o 2 % z 953 mil. CZK vč. DPH na 971 mil. CZK vč. DPH. Celkové tržby v roce 2016 včetně vývozu do sedmi zemí Evropy činily 1.047 mil. Kč. K úspěšnému navyšování tržeb dochází postupně již od roku 2013,“ popisuje Kateřina Smutná za Marketing & PR Humanic CZ.

-stk-