Leoš Pohl zahájil placený videoportál Film Popular

středa, 08. února 2017, 12:46 Aktuality, Internet & Mobil, TV MediaGuru

Československá filmová společnost, kterou většinově vlastní Leoš Pohl, zahájila ve středu 8. února internetový videoportál, zaměřený především na dokumentární tituly s názvem Film Popular. Nabídne více než tisícovku televizních pořadů a filmů převážně z nabídky kanálů CS film, Kinosvět a CS mini. Nabídka má být dále doplňována. Portál vytvořený v responzivní technologii je placený, jeho uživatelé zaplatí za přístup servisní poplatek 199 Kč ročně formou premium SMS.

„Film Popular je plně v češtině, bez reklamy a orientuje se na záhady a tajemství, krimi, military, ale i na dětské pořady. Nabídka je členěna do jednotlivých žánrových skupin, počínaje světem v HD přes filmy a seriály a konče tematickými kanály, třeba o zdraví. Jeho uživatelé navíc získají přístup k předpremiérám a k archivu TV Kinosvět,“ konstatuje Leoš Pohl.

Československá filmová společnost kromě Film Popularu zahrnuje televize CS film, Kinosvět, CS mini, Horor film, dále rádio Dechovka, TV Praha a regionální DVB-T síť DVB-T Prague Digital TV.

-mav-