Magnesia představuje spoty s bratry Hádkovými

čtvrtek, 23. února 2017, 12:41 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka minerálních vod Magnesia představila svou tradiční sérii spotů k Českému lvu. Tentokrát jsou jejími protagonisty bratři Hádkovi, kteří byli v loňském roce oceněni za herecké výkony ve filmu Kobry a užovky. Ve spotech nechávají nahlédnout do svého života po obdržení ceny.

Poprvé bylo natáčení spotů přeneseno ze studia do reálné lokace, kde se odehrávají vtipné scénky ze života herců měnících se ve zvíře. „Letošní Magnesia spoty jsou o tom, jaké to je být Český lev. Být Český lev znamená mít spoustu výhod, ale také spoustu problémů. Oproti minulým ročníkům je v těchto spotech jedna zásadní změna. Tentokrát jsme si České lvy nepozvali do studia a nedělali jsme s nimi žádné rozhovory, naopak! Vydali jsme se přímo za nimi domů a jen jsme je poctivě pozorovali. Vznikla z toho taková ,ZOO',“ přibližuje režisér spotů Jan Prušinovský, tvůrce filmu Kobry a úžovky.  

Spoty jsou k vidění od 20. února na hlavních televizních stanicích, objeví se také na internetu.

Pod kampaní je podepsána agentura Arnold Milano. O online část kampaně se postarala agentura Symbio,  která pro YouTube připravila speciální verzi spotů a kampaňovou landing page.

-stk-