O2 TV Sport spustí vlastní fotbalovou show

středa, 08. února 2017, 10:30 Internet & Mobil, TV MediaGuru

O2 TV Sport nadále investuje do vlastního obsahu. Show Tiki-Taka bude mapovat český fotbal.

Společnost O2 investuje dále do vlastního obsahu. Po reality show reality show Oktagon z prostředí bojových  sportů nyní přichází s formátem zábavné fotbalové talk show Tiki-Taka kterou bude každé pondělí provázet moderátor Petr Svěcený. Se svými hosty bude hodnotit, analyzovat a rovněž glosovat uplynulé dění na českých fotbalových trávnících. První díl bude odvysílán 20. února od 20.00 hodin.

Pro podobu talk show se O2 TV Sport inspirovala v zahraničí. Název Tiki-Taka vzešel ze slavného taktického stylu FC Barcelony nebo španělské reprezentace. Mezi hosty se objeví fotbalisté Tomáš Ujfaluši nebo Vladimír Šmicer, z herců například Leoš Noha nebo Ivan Trojan. 

O2 Sport

Vedle moderátora Petra Svěceného se na přípravě podílí také režisér Vojtěch Nouzák. „Mám radost, že konečně i v Čechách vzniká zábavná fotbalová show, která ve vyspělých zemích funguje. Dlouho jsem si přál, aby se v televizi pravidelně potkávali špičkoví fotbalisté, umělci či novináři. Tato show spojí právě tyto slavné osobnosti, kteří mají jedno společné, milují fotbal! Děláme to hlavně pro fanoušky a chceme také popularizovat fotbal jako takový,“ prohlásil režisér Vojtěch Nouzák, jenž stojí například za populární Show Jana Krause.

Show se bude natáčet každé pondělí v pražském kongresovém hotelu Clarion Congress Hotel Prague. Hodinový zábavný pořad bude probíhat za účasti publika.

Kromě toho připravuje O2 TV Sport magazín Oktagon z prostředí MMA a také vlastní lyžařský magazín Bílá Stopa, který moderuje opět Petr Svěcený.

Digitální televize O2 TV pokračuje i v nákupu dalších televizních práv, které se tentokrát týkají fotbalu. Již od prosince přináší stanice O2 TV Fotbal všechny domácí zápasy portugalské Benficy Lisabon. Dále od tohoto víkendu uvidí diváci vždy nejlepší zápas z rakouské Tipico Bundesligy, která už tuto neděli od 16.25 hodin nabídne derby mezi fotbalisty Austrie a Rapidu. Začátkem března nabídku doplní také živé přenosy z Ruského poháru.

O2 TV provozuje vedle O2 TV Sport také dvě specializované stanice O2 TV Fotbal, spuštěna od srpna loňského roku, a O2 TV Tenis, která odstartovala začátkem letošního roku. Na podzim letošního roku plánuje spuštění hokejového kanálu. Nejsledovanější je ePojisteni.cz liga, zápas Sparty a Slavie sledovalo přes 161 tisíc diváků. „Spokojeni jsme rovněž se sledovaností nového kanálu O2 TV Tenis,“ řekl Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 TV Sport. Průměrná sledovanost za leden byla 12 075 diváků.

-stk-