Prima chystá seriál z nemocnice Modrý kód

čtvrtek, 09. února 2017, 12:42 TV MediaGuru

Prima sahá po oblíbeném žánru, připravuje seriál z lékařského prostředí.

Televize Prima připravuje pro diváky další seriálovou novinku Modrý kód z prostředí urgentního příjmu. Hlavní roli hraje Sabina Laurinová, která se vrací do významnější role. Po jejím boku se představí Marek Němec.

Modrý kód Prima natáčí od konce srpna 2016, che přinést napínavé příběhy, které jsou inspirované skutečnými příběhy pacientů a lékařů. „Přinášíme divákům moderní drama z akčního prostředí urgentního příjmu. Jde o původní seriál, který na našich obrazovkách ještě nebyl. Nejedná o vztahový seriál v kulisách nemocnice, ale každá epizoda sleduje případy inspirované skutečnými osudy pacientů a zdravotníků, včetně emocí, kterými je toto prostředí nabité,“ říká Marek Singer, generální ředitel Prima Group.

Sabina Laurinová ztvární v příběhu vrchní sestru Mery. „Je empatická, přímá, rázná a má smysl pro humor, který je mi blízký," uvedla Laurinová. Marek Němec se objeví v roli doktora Davida Hofbauera. „David je trochu asociál, úsporný, co se týče dobré nálady a veselosti," přiblížil Němec.

Prima tak sahá po seriálovém příběhu z nemocničního prostředí, se kterým je úspěšná konkurenční Nova. Její Ordinace v růžové zahradě se aktuálně pohybuje na úrovni přes 1,4 mil. diváků starších 15 let.

-mav-