Lacoste představila v Praze nový koncept prodejny

středa, 22. března 2017, 13:05 Aktuality, Marketing MediaGuru

Společnost Lacoste v úterý 21. března představila nový vzhled svého značkového obchodu v ulici Na Příkopě 16 v Praze 1. Lacoste Luna Concept Store chce svým designem výrazněji reflektovat více než osmdesátiletou historii značky.

lacoste1
Lacoste Luna Concept Store (foot: Petr Hoffelner)

Základní elementy prodejny jsou inspirovány sporty, s nimiž se Lacoste tradičně spojuje, tenisem a golfem. Na stěnách tak visí kromě produktů také tenisové rakety v kovových rámech, revoluční vynález zakladatele firmy René Lacosta, dobové fotografie nebo golfové hole. Prostor prodejny je svěžejší a vzdušnější.

lacoste
Tenisová výzdoba (foto: Petr Hoffelner)

„Chtěli jsme našim zákazníkům dopřát větší pohodlí, aby se cítili jako doma, a přitom byli obklopeni našimi produkty v moderním prostoru. Mínili jsme poukázat na skutečnost, že značka Lacoste má respekt a pochopení pro měnící se architekturu, ale přitom se vždy drží vlastní historie a dědictví,“ říká generální ředitel firmy Thierry Guibert s tím, že i podoba obchodu se odvíjí od hodnot značky, kterými je odvaha, zodpovědnost, spolupráce a pozornost vůči lidem.

Společnost Lacoste v současnosti  působí ve sto dvaceti  zemích světa a zaměstnává přes deset síc lidí. Každou vteřinu se prodají dva její produkty, v roce 2016 dosáhla obratu 1,95 miliardy eur.

-stk-