Modrý kód začne v předpremiéře 25. března

úterý, 07. března 2017, 07:30 TV MediaGuru

Prima představí svůj nový seriál z nemocničního prostředí poprvé v sobotu 25. března.

Nový seriál televize Prima Modrý kód zahájí své vysílání v předpremiéře v sobotu 25. března 2017. Prima představením seriálu obsadí většinu sobotního večerního prime-time. (od 20:15 do 22:20). Poté se bude seriálová novinka na obrazovce pravidelně objevovat dvakrát týdně v pondělí a ve středu. První pondělní odvysílání tak připadá na 27. března.

Prima nový seriál vydatně propaguje nejen ve svém vysílání, datum startu pořadu odhalila i v billboardové kampani.

V programu Primy nahradí Modrý kód současný seriál Ohnivý kuře. Jeho vysílání na obrazovce Primy ale nekončí. Ohnivý kuře je pro Primu stěžejním seriálem, v současnosti patří k jejím nejsledovanějším pořadům.

Jak už jsme informovali, Modrý kód je seriálem z prostředí urgentního příjmu. Prima tak sahá po látce z nemocničního prostředí. Hlavní role svěřila Sabině Laurinové a Marku Němcovi. V hlavních rolích seriálu se objeví Sabina Laurinová a Marek Němec. V dalších rolích diváci uvidí Evu Josefíkovou, Jiřího Štěpničku, Igora Chmelu nebo Romana Zacha. Prima seriál natáčí od konce srpna 2016, má přinést napínavé příběhy, které jsou inspirované skutečnými příběhy pacientů a lékařů.

-mav-