Nová média skupiny Nova řídí Horák a Jančová

pátek, 31. března 2017, 15:27 Lidé MediaGuru

Z vedení nových médií odchází Piotr Kocel, řízení se ujímá Petr Horák a Monika Jančová.

Řízení nových médií televizní skupiny Nova převezeme Petr Horák a Monika Jančová. Nahradí tak Piotra Kocela, který ze společnosti odchází. „Spolupráci s Piotrem Kocelem, který zastával pozici ředitele sekce nových médií a diverzifikace skupiny Nova, jsme ukončili na základě oboustranné dohody. Řízením tohoto oddělení budou pověřeni Petr Horák a Monika Jančová,“ sdělila na dotaz MediaGuru.cz mluvčí společnosti Jana Ondrejechová.

Piotr Kocel nastoupil do vedení nových médií skupiny Nova loni v říjnu. Ve vedení tehdy střídal Petra Horáka, který v posledních letech sekci nových médií vedl. Horák, který na Nově rozjížděl několik projektů v oblasti nových médií, se stal Kocelovým zástupcem. Teď se tedy společně s Monikou Jančovou do vedení vrací.

Kocel měl před příchodem do Novy na starosti několik strategických mezinárodních projektů, jako je například akvizice a integrace BroadbandTV Corp. do skupiny RTL. Pro skupinu RTL posledních několik let pracoval jako viceprezident pro rozvoj společnosti a integrace. Předtím působil v ústředí skupiny RTL na pozici senior strategy executive v Lucembursku.

-mav-