Preciosa otevřela v Praze svůj Flagship Store

pátek, 03. března 2017, 17:30 Aktuality, Marketing MediaGuru

Sklářská firma Preciosa otevřela v Praze v budově na rohu Rytířské, Melantrichovy a Havelské ulice svůj první Flagship Store. Jedná se o hlavní prostor pro prezentaci značky Preciosa, který je zároveň prostorem prodejním.

Na rekonstrukci a přípravě prostoru se podíleli kreativní ředitelé společnosti a zároveň designéři a architekti Michael Vasku a Andreas Klug.

preciosa_flagshipstore_hr_170102_6_full

preciosa_flagshipstore_hr_170102_8_full

preciosa_flagshipstore_hr_170102_25_full

Ve Flagship Storu je možné spatřit pět ikonických a z historie vycházejících typů křišťálových lustrů, moderní designová svítidla a také sklářské výrobky, které souvisejí s kulturou stolování – např. nápojové sklo nebo vázy.

Otevření Flagship Storu souvisí s novým směřováním naší firmy, která se snaží přiblížit k širšímu spektru kupujících. Zákazníci z celého světa zde najdou vedle lustrů i neokázalé a jedinečné interiérové doplňky ze skla či křišťálové šperky, které si mohou rovnou zakoupit nebo nechat dodat na objednávku. Prostřednictvím Flagship Storu chceme ukázat, kam směřujeme. Je to určitá esence toho, odkud pocházíme, jak vnímáme naše dědictví a jak ho transformujeme do současnosti,“ říká Stanislav Kadlec, místopředseda představenstva skupiny Preciosa.

-stk-