V Praze byly otevřeny dvě prodejny Karl Lagerfeld

pátek, 31. března 2017, 15:28 Aktuality, Marketing MediaGuru

Dvě prodejny otevřela v Praze koncem března pro český trh nová značka Karl Lagerfeld. První obchod se nachází v nákupní galerii Myslbek, druhá v nové části obchodního Centra Chodov. V nabídce je kolekce jaro/léto 2017. Část zboží pochází také z dámské podkolekce Fly with Karl.

Pier Paulo Righi, CEO Karl Lagerfeld, před nově otevřenou prodejnou v obchodním Centru Chodov
Pier Paulo Righi, CEO Karl Lagerfeld, před nově otevřenou prodejnou v obchodním Centru Chodov (zdroj: Vermont Holding)
Interiér obchodu Karl Lagerfeld (zdroj: Vermont Holding)
Interiér obchodu Karl Lagerfeld (zdroj: Vermont Holding)

V obchodním Centru Chodov navíc společnost Vermont Holding, která značku do České republiky přivedla, otevřela ještě nové prodejny Gant a Barbour. V případě značky Gant se jedná o největší ze všech jejích dosud otevřených obchodů ve Střední Evropě. „Prodejna o ploše 280 m2 je rozdělena na dámskou a pánskou část s vlastními lounge zónami a kabinkami s krbem. Novinkou je samostatná sekce na doplňky a obuv či samostatná část pro děti a kolekci Gant Home,“ představuje prodejnu Martin Florian, store concept director Vermont. Značka Barbour tímto v Praze otevřela svou již druhou prodejnu.

Největší prodejna Gant ve střední Evropě
Největší prodejna Gant ve střední Evropě (zdroj: Vermont Holding)
Druhá prodejna Barbour v České republice (zdroj: Vermont Holding)
Druhá prodejna Barbour v České republice (zdroj: Vermont Holding)

Kromě vlastních obchodů byl v Centru Chodov otevřen také Vermont Lounge. „VIP prostor pro naše nejvýznamnější členy věrnostního programu Vermont Club navrhl se svým týmem Marco Donati z milánského architektonického studia Storage Milano. Ve stylovém prostředí si naši top zákazníci budou moci dopřát malé občerstvení, nebo využít klidu v jinak rušném obchodním centru,“ uvádí PR manažerka Aneta Hoffmannová. Kromě značek Gant, Barbour a Karl Lagerfeld zastupuje Vermont Holding na českém, slovenském i maďarském trhu také La Martina, Peak Performance, Nautica, Cremieux, Odd Molly, dětskou značku Il Gufo a obuv Richter.

-stk-