Moneta Money Bank startuje redesign svých poboček

středa, 26. dubna 2017, 10:45 Aktuality, Marketing MediaGuru

Moneta Money Bank představila nový design svých poboček, který navrhlo studio 3070. První z nich je otevřena na Nových Butovicích. Do konce jich bude redesignováno několik desítek. Většina poboček banky se dočká nového vzhledu v průběhu tří let. Kromě vzhledu se však banka zaměří i na jejich přístupnější umístění.

„Na našich pobočkách chceme nabídnout partnerský přístup bez přepážek a komplexní obsluhu u jednoho stolu s cílem maximalizovat pohodlí a šetřit čas klientů. Jedná se o zcela nový koncept, který bude pro klienty mnohem pohodlnější, ” říká Aleš Sloupenský, ředitel divize retailového bankovnictví v Moneta Money Bank. „Nový design je čistý, funkční, postavený na digitálních technologiích, přátelský a přitom zaručující diskrétnost,“ doplňuje.

mmb_novy_design_pobocek-1

Nové pobočky tak disponují otevřenými pracovišti bankéřů vybavenými recyklačními pokladnami a tzv. time trezory, což umožní poskytovat hotovostní i bezhotovostní služby bez nutnosti přecházet mezi servisní a pokladní zónou.

mmb_novy_design_pobocek-2

Uspořádání je řešeno s  důrazem na soukromí klientů a na diskrétnost. Ty podporují i nenápadné akustické prvky, hudební kulisa a speciální jednací místnosti pro delší schůzky. Všechny prostory jsou přitom situovány tak, aby byly přístupné od vchodu a umožnily snadnou orientaci. Při čekání mohou zákazníci využít kávu, tablety s připojením na internet a Wi-Fi. Nabídka banky bude komunikována na velkoplošných LCD obrazovkách.

-stk-