Nový seriál přijde Mafru na miliony, další plánuje

středa, 05. dubna 2017, 16:25 Internet & Mobil MediaGuru

Ve vlastní seriálové tvorbě chce Mafra pokračovat, první novinku uvede 24. dubna.

První velký televizní seriál mediální skupiny Mafra představuje investici v řádu jednotek milionů korun. Seriál s názvem Single Lady se poprvé objeví na internetové televizi Playtvak.cz v pondělí 24. dubna. Oficiální představení seriálu se uskutečnilo ve středu dopoledne v sídle mediální skupiny Mafra, konkrétně v televizním studiu Óčko. Prostředí TV Óčko je námětem nového seriálu. Natáčelo se právě v prostředí mediální skupiny.

Ředitel Mafra TV Vladimír Mužík upřesnil, že seriál má celkově deset dílů, přičemž stopáž každého dílu představuje 10-12 minut. "Máme zájem v rozvíjení větších seriálů pokračovat, v hlavě mám další čtyři náměty. Co konkrétně se ale natočí, je zatím předčasné říkat," uvedl. Do výroby seriálu investovala Mafra podle jeho slov jednotky milionů korun, zhruba dvě třetiny nákladů by už se přitom měly skupině vrátit díky zájmu zadavatelů reklamy.

Tiskové konference se zúčastnili i herci, kteří v seriálu vystupují. Hlavní roli ztvární Jana Plodková, která zahraje postavu ředitelky TV Óčko. Přestože jde o pozici smyšlenou (generálním ředitelem TV Óčko není v reálu žena), je role Plodkové inspirována skutečnou postavou z českého mediálního prostředí. O koho jde, Mafra neuvedla. V dalších rolích se objeví Tomáš Měcháček, Vladimír Polívka, Václav Kopta nebo Rozálie Havelková. Mafra představila i znělku a trailer nového seriálu.

Seriál se v nabídce Playtvak.cz objeví vždy v pondělí, poprvé 24. dubna. Reprízy pak půjdou ve vysílání nočního programu TV Óčko. Seriál natáčí produkční společnost Lucky Man Films Davida Ondříčka. Scénář napsaly Tereza Seidlová a Veronika Dostálová.

 

Fotografie z natáčení seriálu Single Lady

Praha, 18.3.2017 Natáčení Slečna Óčko Foto MAFRA - František Vlček
Natáčení Slečna Óčko, foto Mafra - František Vlček
Praha, 18.3.2017 Natáčení Slečna Óčko Foto MAFRA - František Vlček
Natáčení Slečna Óčko, foto Mafra - František Vlček
Praha, 18.3.2017 Natáčení Slečna Óčko Foto MAFRA - František Vlček
Natáčení Slečna Óčko, foto Mafra - František Vlček
Praha, 20.3.2017 Natáčení Slečna Óčko Foto MAFRA - František Vlček
Natáčení Slečna Óčko, foto MAFRA - František Vlček

-mav-