Baťa připravuje s Milanem Caisem festivalové boty

úterý, 30. května 2017, 08:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost Baťa připravila pro festival Colours of Ostrava limitovanou kolekci speciálních „festivalových“ bot, pod jejichž designem je podepsán výtvarník a člen kapely Tata Bojs Milan Cais a ostravské studio Kantors Creative Club. 

„Nápad mít festivalové boty se mi zamlouval od samého počátku. Podobný projekt jsme zatím nezkoušeli. Myslím, že kromě výborného zpracování a designu je tento projekt jedinečný i spojením ryze českých značek, Colours a Bati,“ říká ředitelka festivalu Zlata Holušová. Návštěvníci, kteří v botách na festival vyrazí, budou moci po předložení vstupenky a kartičky, kterou získají při koupi bot, projít speciálním VIP Baťa vchodem bez čekání.

Jejich podoba odráží barevnost a pestrost festivalu. Využívají bočního potisku na úseň a dekorace barevnými nitěmi. 

bata_coloursostrava

Celkově vzniklo šest barevných variant – tři dámské a tři pánské. Limitovaná kolekce, která se šila v Dolním Němčí nedaleko Uherského Hradiště, bude k dostání od 8. června ve vybraných prodejnách Baťa a na www.bata.cz. Dostupné budou i pro návštěvníky festivalu, a to přímo ve stánku Baťa. „Kromě výroby limitované edice obuvi se letos účastníme i festivalu s vlastním stánkem. Připravujeme prostor plný inspirace a eventů za účasti našich ambasadorů a partnerů. Lidé v něm nenajdou jen boty, ale spoustu barev, inspirace a zábavy,” doplňuje Eva Zapletalová, koordinátorka projektu za společnost Baťa.

Limitovaná edice bude představena veřejnosti 8. června v prodejně Baťa na Václavském náměstí v Praze za účasti Milana Caise i zástupců festivalu a společnosti Baťa. V rámci pestrého programu vystoupí i mladý český hudebník Thom Artway.

Festival Colours of Ostrava proběhne od 19. do 22. července v industriálním prostředí Dolních Vítkovic. Hlavními hvězdami jsou Imagine Dragons, Jamiroquai, Norah Jones, Justice, alt-J, Birdy, Midnight Oil, Moderat, LP, Benjamin Clementine, Michael Kiwanuka, Laura Mvula, UNKLE, Afro Celt Sound System nebo Nouvelle Vague.

-stk-