Braník otevírá Výčep, nabídne pivo „na stojáka“

úterý, 30. května 2017, 11:15 Aktuality, Marketing MediaGuru

Pivo Braník představuje nový restaurační koncept Výčep, v němž navazuje na tradici české pivní kultury dát si jedno „na stojáka“. První takovou provozovnu bude možné navštívit v Neratovicích na adrese Bří. Čapků 699. Značka tak chce nabídnout zákazníkům osvěžení a občerstvení například po cestě z práce, při čekání na vlak či při venčení domácích mazlíčků.

„Pro zájemce jsme připravili projekt moderního, jednoduchého a dobře udržovatelného interiéru se samoobslužným provozem. Ten je nenáročný nejen na vstupní investici, ale i na provozní a personální náklady. Branický Výčep s perfektně ošetřeným pivem Braník 11° je určen pro opravdu širokou veřejnost,“ říká Jan Trochta, manažer značkových restaurací společnosti Pivovary Staropramen.

neratovice-38

neratovice-39

Výčepu dominuje masivní výčepní stůl s prosvětleným logem Braník. Při zpracování interiérů byly použity odolné a snadno udržované materiály. Prostor pro hosty je „na stojáka”. „Koncept Výčepu je určen do měst nad 5 tisíc obyvatel, především na frekventovaná místa, kudy prochází větší množství lidí. Může se jednat o nádraží (a tedy návrat mnohdy oblíbených ,nádražek‘ s jejich charakteristickou atmosférou), dopravní uzly, hlavní ulice nebo místa v blízkosti výrobních či administrativních center. Ideální velikost prostoru je od 20 m2 do cca 100 m2,” dodává Jan Trochta.

Na malých provoznách je možné podávat jednoduché občerstvení, jako je sekaná, párek, klobása, nakládaný hermelín, utopenec či obložené chlebíčky. Na větším prostoru lze nainstalovat plnohodnotnou samoobslužnou jídelnu. Jídla i nápoje jsou prezentovány na LCD obrazovkách, a umožňují tak rychlé úpravy aktuální nabídky.

Autorem konceptu Branický Výčep je společnost Aprea. Na realizaci se dále podílely společnosti Cocoon, Struttura Ceca, Spyron a Bohemia flex.

Společnost Pivovary Staropramen má ve svém portfoliu i jiné restaurační koncepty – Potrefená husa, Naše hospody a Vinohradský Parlament.

-stk-