Evropa 2 rozšiřuje moderátory o uskupení 3v1

čtvrtek, 18. května 2017, 10:38 Rádio MediaGuru

Nová moderátorská trojice bude vysílat od pondělí do čtvrtka večer od 20:00.

Rádio Evropa 2 pokračuje v programových změnách, když rozšiřuje tým o nové moderátorské tváře. Od pondělí 22. května bude na stanici moderovat trojice 3v1, tedy Veronika Arichteva, Martina Partlová a Nikol Štíbrová. Před časem navíc rádio obměnilo i Odpolední show.

Skupinka 3v1 začne od pondělí 22. května moderovat večerní show, a to od pondělí do čtvrtka od 20.00. „Dlouhodobě jsme sledovali zvýšenou zadavatelskou poptávku u Ranní show s Leošem Marešem a Patrikem Hezuckým a hledali jsme produkt, který by byl pro inzerenty obdobně přitažlivý. Věřím, že se nám to podaří u večerního bloku, kde budou probíhat dvě hodiny plné humoru a zábavy v režii dam 3v1, tak jak je posluchači znají z online prostředí. Právě propojování úspěšných formátu z digitálního prostředí s on-air vysíláním se stává stále větší prioritou a budoucností multimediálních domů,“ zdůvodnila Lenka Maureryová, ředitelka Evropy 2.

Už dříve se obměnila také Odpolední show, kdy přišla Veronika Koko Kokešová, která nyní moderuje po boku Tomáše Zástěry rovněž každý všední den od 15:00 do 18:00 hod.

Stanice Evropa 2 podle posledních výsledků Radio projektu vykazuje share 8,1 % s týdenní poslechovostí téměř milion šest set tisíc posluchačů. Denně si ji pak naladí 841 tisíc posluchačů. Při testování spontánní znalosti rozhlasových stanic si nejvíce (78 %) dotazovaných mladých lidí vybavilo značku Evropa 2, stejně tak je Evropa 2 nejposlouchanějším rádiem na mobilu.

-mav-