Palmers otevírá vlastní prodejnu v centru Prahy

středa, 17. května 2017, 07:37 Aktuality, Marketing MediaGuru

palmers_logoRakouská textilní značka Palmers, známá převážně na Západě, se rozhodla expandovat na další trhy střední a východní Evropy. Mezi nimi se rozhodla pro přímý vstup na český trh, kde byla přítomna již v roce 2012, a to v pražském nákupním centru Chodov. Nyní si ve spolupráci s retailovou společností CBRE zvolila lokalitu v centru Prahy. Vlastní prodejnu o celkové rozloze 85 m2 otevírá v Havířské ulici, o její provoz se bude starat přímo mateřská společnost.

Palmers má v nabídce spodní prádlo, plavky pro ženy a muže, punčochové zboží či domácí oblečení. Svou značku staví na hodnotách, jako je smyslnost, elegance a půvab, které mají dát vyniknout přirozené kráse.

palmers

Na českém trhu se bude o zákazníky potýkat s konkurenčními značkami, jako je Calzedonia, Intimissimi, Victoria´s Secret, Triumph, Etam či nově i Boux Avenue, jež svůj příchod avizuje na říjen letošního roku. V současnosti je značka Palmers přítomna na 18 trzích, provozuje nejen kamenné obchody, ale i shop-in-shopy. Nabízí také franžísing.

-stk-