Albert rozšiřuje nabídku značky Česká chuť

čtvrtek, 29. června 2017, 07:10 Aktuality, Marketing MediaGuru

Obchodní řetězec Albert rozšiřuje nabídku českých výrobků ve svých obchodech. Pod značkou Česká chuť nabídne výrobky lokálních dodavatelů, splňující definici české potraviny podle zákona. Spolupráci stvrdili zástupci řetězce s lokálními dodavateli symbolicky během setkání na Královéhradecku pod záštitou ministra zemědělství Mariana Jurečky.

novou-spolupraci-s-retezcem-albert-stvrdil-symbolickym-razitkem-ministr-zemedelstvi-marian-jurecka
Novou spolupráci s řetězcem Albert stvrdil symbolickým razítkem ministr zemědělství Marian Jurečka.

V tuto chvíli nabízí Albert pod značkou Česká chuť na 80 výrobků napříč čerstvým i trvanlivým sortimentem, například české piškoty společnosti Perník, pivní tyčinky od firmy Seli nebo tradiční českou majonézu ze Záruba Food.

„Produkty České chuti do našich obchodů přináší naši dlouholetí malí i velcí dodavatelé z České republiky, kterým patří poděkování. Velice rádi ve spolupráci s nimi vycházíme vstříc zvyšující se poptávce našich zákazníků po potravinách domácího původu, jenž nová značka garantuje,“ řekl Petr Pavlík, ředitel pro obchod v řetězci Albert, a dodal: „Věříme, že nabídku českých produktů, kterou budeme i nadále rozšiřovat, ocení.“

Albert na tuzemském trhu není jediný, kdo reaguje na rostoucí zájem o české potraviny. Na podpoře lokálních produktů staví svou strategii také Penny Market, který k regionálním pekařstvím, pivovarům a dodavatelům ovoce a zeleniny nedávno přidal i rozšířenou nabídku vín moravských vinařů.

-stk-