Nova už natáčí pokračování Robinsonova ostrova

středa, 14. června 2017, 11:00 TV MediaGuru

TV Nova zahájila natáčení druhé řady reality show Robinsonův ostrov.

Televize Nova zahájila v minulých dnech natáčení druhé řady reality show Robinsonův ostrov. Z více než šesti tisíc přihlášených zájemců odletěla na izolovaný filipínský ostrov vybraná skupina Čechů, aby bojovala o finanční výhru ve výši 2,5 milionu korun.

Letošní první řadu umístila Nova do druhé prime-timového okna od 21:30. Pořad v průměru sledovalo 612 tisíc diváků starších 15 let. Průměrný podíl na sledovanosti v komerční skupině 15-54 představoval 24 %. Pořad lákal spíše mladší publikum, v cílové skupině žen ve věku 15-24 představoval podíl 42 %.

„Mám velkou radost, že můžeme divákům přinést další řadu této mimořádné reality show. Robinsonův ostrov je formát, který přesně zapadá do pestré programové nabídky televize Nova a slaví úspěch především u mladých televizních i online diváků,” říká programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.

I druhou řadou bude provázet moderátor a komentátor Ondřej Novotný. „Po pár dnech natáčení musím říct, že jestliže jsme diváky na poprvé zaujali, tak nyní je uhraneme. Soutěžící jsou unikátní skupinou charakterů, hry jsou propracovanější a strategie i různé zvraty téměř každodenní. Diváci se můžou těšit na epizody našlapané akcí i emocemi,” komentuje.

Televize Nova natáčí druhou řadu reality show v jihovýchodní Asii, v prostředí Filipín, na poloostrově Caramoan a celé řadě přilehlých ostrovů. Pořad vzniká na základě zahraniční licence formátu Survivor společnosti Castaway Television Productions.

-stk-