Regionální televize.cz odvysílá Českou Miss 2017

pondělí, 19. června 2017, 11:46 Aktuality, TV MediaGuru

Regionalnitelevize.cz se stala hlavním mediálním partnerem národní soutěže krásy Česká Miss 2017 a bude vysílat jak seriál Hledá se Česká Miss 2017, tak finálový večer. Velké komerční televize o vysílání pořadu zájem neprojevily.

V rámci mediálního partnerství zařadí regionalnitelevize.cz od konce srpna cyklus Hledá se Česká Miss, který poběží v pravidelném premiérovém čase v sobotu v 19.00 a 23:00 hodin s tím, že díky vysílacímu schématu regionalnitelevize.cz jej budou moci diváci sledovat i v neděli v 7.00, 11:00 a 15:00.

Regionalnitelevize.cz bude také jako jediná televize přenášet finálový večer, který proběhne 23. září v brněnské DRFG Aréně a po mnoha letech bude přístupný i veřejnosti. Prodej lístků na galavečer by měl být spuštěn v řádu několika dnů.

ceska-miss

„Zájem o původní koncept soutěže krásy v posledních letech klesal, proto se Česká Miss letos představila v úplně nové podobě. Více zaměřená na sociální sítě, na online a zároveň v duchu reality show. Od počátku cestu dívek natáčíme a divákům máme co nabídnout. Jsme rádi, že Regionalnitelevize.cz je naším mediálním partnerem a náš pořad bude vysílat v prime-time vždy v sobotu večer,“ uvádí ke spolupráci Martin Ditmar, předseda představenstva společnosti Miss Events, která Českou Miss pořádá.

„Diváci budou mít příležitost finalistky více poznat, hlasovat a podílet se na volbě České Miss 2017. Ta kromě hodnotných cen získá i reklamní kampaň Juliette Armand za půl milionu korun,“ dodala ředitelka soutěže Eva Čerešňáková.

Regionalnitelevize.cz je distribuována všemi dostupnými platformami – prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu TV metrového měření.

-mav-