Vztahy s veřejností vede ve skupině AXA Jiří Cívka

čtvrtek, 15. června 2017, 12:29 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Od června vede vztahy s veřejností skupiny AXA v České republice a na Slovensku Jiří Cívka. Do společnosti přechází z pojišťovny Generali. 

„Vizí skupiny AXA je pomáhat lidem žít lepší život, a proto se se zaměřuje na inovace, které jejím klientům přinášejí dostupná řešení, kdykoliv a kdekoliv je potřebují. Před Jiřím tak stojí náročný úkol připravit a naplnit komunikační strategii, která bude využívat tradiční i nové komunikační kanály tak, aby efektivně doručila hlavní myšlenky a konkrétní výstupy AXA strategie široké veřejnosti,“ komentuje David Poes, ředitel pro vztahy se zákazníky a člen vedení skupiny AXA v ČR a na Slovensku, jmenování Jiřího Cívky senior PR manažerem AXA pro ČR a Slovensko. 

Jiří Cívka
Jiří Cívka

Jiří Cívka se v oboru komunikace a společenské zodpovědnosti pohybuje přes 18 let. Osm let vedl komunikaci pojišťovny Generali, kde zodpovídal i za CSR všech společností  skupiny v České republice. Je předsedou pracovní skupiny pro CSR České asociace pojišťoven a stálým hostem Rady vlády pro BESIP. Podílel se na projektu Výmoly.cz, jenž přispívá ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu. Poslední tři roky je členem Výkonné rady Českého výboru pro UNICEF.

-stk-