SodaStream v kampani ukazuje „Homo schlepiens“

neděle, 23. července 2017, 09:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost SodaStream spustila novou globální kampaň, v němž ukazuje „Homo schlepiens“ neboli člověka utahaného. Do kampaně zapojila Mayim Bialik, známou jako Amy ze seriálu Teorie velkého třesku, a Kristiana Nairna, který ztělesňuje Hodora v seriálu Hra o trůny. Cílem je poukázat na nelogický zvyk tahání vody v plastových lahvích, které představují zátěž pro životní prostředí.

„Naše nové video, Člověk utahaný (Homo schlepiens), velmi přímočaře ukazuje, jak primitivním zvykem je tahání a používání plastových lahví pro vodu a pitný režim,” vysvětluje Daniel Birnbaum, CEO společnosti SodaStream, a dodává: „Použití jednorázových plastových lahví je prehistorický zvyk, který se přežil a patří minulosti. Je nejvyšší čas, aby se svět vyvíjel kupředu a připravil našim dětem smysluplnější budoucnost.”

Děj spotu je situovaný do budoucnosti, kde Mayim Bialik v roli doktorky antropologie vypráví dětem své první setkání s lidským druhem Homo schlepiens ztvárněného Kirstianem Nairnem. Jeho nepochopitelné chování mapuje expozice Muzea nenormální historie. Natáčení probíhalo na Ukrajině.

-stk-