Jakub Horák dotiskává knihu Kočky jsou vrženy

čtvrtek, 24. srpna 2017, 09:20 Aktuality, Marketing MediaGuru

Humoristický román marketingového experta Jakuba Horáka s názvem Kočky jsou vrženy vyšel před pár dny v nákladu čtyři tisíce kusů, kniha byla během okamžiku rozebrána. V současné chvíli proběhl dotisk dalších deseti tisíc kusů. Spisovatel, který stojí v čele hnutí Nevím, vybral na crowdfundingovém serveru HitHit tři čtvrtě milionu korun ještě dřív, než byl román vůbec vytištěn.

"Vybrat sedm set tisíc na román o klapouchém Kocourovi, který kandiduje proti Zemanovi na prezidenta a na obálce si nese jeho useknutou hlavu - žijeme vlastně v úžasné době. Kocour je jediný tvor, který dokáže politickou situaci v zemi změnit,” hodnotí situaci autor knihy Jakub Horák.

kocky-jsou-vrzeny

Román Kočky jsou vrženy je z rodu Švejka a Bulgakova. Jeho hlavními hrdiny jsou Miloš Zeman a jeho mluvčí Ovčáček, mocichtivý Babiš s pobočníkem Faltýnkem, tápající premiér Sobotka i zákeřný ministr vnitra Chovanec. Proti těmto politikům stojí klapouchý Kocour, zakladatel Hnutí Nevím a bonviván, žijící v barrandovských filmových ateliérech, který se rozhodl kandidovat na prezidenta.

Kniha je k dostání u všech knihkupců sítí Pemic, Euromedia, Kosmas a Dobrovský.

-mav-