Nova na podzim: Specialisté, Policie Modrava či Tvoje Tvář

úterý, 01. srpna 2017, 16:34 TV MediaGuru

Nova vedle pořadů pro podzim oznámila i připravované pořady pro další sezóny.

Hlavními novými pořady pro letošní podzimní vysílání televizní skupiny Nova jsou nové řady seriálů Policie Modrava, Specialisté nebo zábavní reality show Tvoje tvář má známý hlas. Vedle toho Nova letos na podzim přinese nový formát docu-reality Malé lásky. Podzimní programové schéma představila na úterní odpolední tiskové konferenci v pražské Ledeburské zahradě programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.

Programovou nabídku TV Nova dále představují seriálové stálice – tedy podvečerní denní seriál Ulice a večerní Ordinace v růžové zahradě. Opět půjde ve svých tradičních časech v úterý a ve čtvrtek. V druhém vysílacím okně od 21:30 následuje v úterý magazín Víkend a ve čtvrtek společenský magazín Prásk!.

Pondělní prime-timové vysílání patří pokračování detektivního seriálu Specialisté. Druhá řada navazuje na letošní první řadu, kterou Nova zařadila do jarního vysílání. Osmidílnou první řadu v průměru sledovalo přes milion diváků starších 15 let (1,09 mil.) při podílu 25 %. Ve skupině 15-54 dosáhla první řada podílu 23 %.

Novou podobu má středeční prime-time. V něm se vedle obvyklé Výměny manželek na podzim představí dokumentární reality Malé lásky. Má přiblížit intimní okamžiky nastávajících rodičů. Do pátečního prime-time zařadí české filmy.

I na podzim chce Nova vsadit na imitační reality show Tvoje tvář má známý hlas. Do vysílání půjde čtvrtá řada pořadu, oproti jarnímu vysílání se ale přesouvá z neděle na sobotu. Třetí řadu v průměru sledovalo 1,23 mil. diváků starších 15 let (podíl 32 %). Tvoje tvář má ještě lepší výsledky u mladšího publika 15-54, kde letos na jaře zaznamenala 39% podíl. V letošní porotě zasednou Jakub Kohák, Janek Ledecký a nově Aleš Háma, v roli kouče se představí Martin Dejdar.

Nedělní večer je vyhrazen pro druhou řadu detektivního seriálu z šumavského prostředí Policie Modrava, odstartuje 27. srpna. Šestnáctidílnou první řadu Policie Modrava odvysílala Nova na jaře 2015. V průměru ji sledovalo 2,3 mil. diváků nad 15 let při podílu 53 % (41,5 % ve skupině 15-54). V hlavní roli opět vystoupí Soňa Norisová.

Programové schéma TV Nova, podzim 2017

schema-nova

K připravovaným pořadům TV Nova patří detektivní seriál z právního prostředí Dáma a král s Matějem Hádkem, Terezou Hofovou nebo Miroslavem Donutilem. Dále se připravuje Mise nový domov s Terezou Pergnerovou. Jde o reality show, ve které dostanou účastníci šanci na nové bydlení. Chystá se také dokumentární drama Příběhy českých zločinů. Přinese rekonstrukci skutečných případů, pořadem provází Janek Kroupa.

Starty podzimních pořadů TV Nova

pořad start
Specialisté 21.08.2017
Ulice 21.08.2017
Ordinace v růžové zahradě 22.08.2017
Výměna manželek 23.08.2017
Malé lásky 23.08.2017
Tvoje tvář má známý hlas 02.09.2017
Policie Modrava 27.08.2017

Přehled dalších programových schémat skupiny Nova, podzim 2017

schema-nova-2_podzim-2017

schema-nova-action_podzim-2017

schema-nova-cinema_podzim-2017

schema-nova-gold_podzim-2017

Hlavní novinky TV Nova, podzim 2017

Policie Modrava II

Osmidílný seriál je opět umístěn do prostředí šumavské přírody, na jejímž pozadí se odehrávají kriminální případy. Hrají: Soňa Norisová, Jaroslav Satoranský, Filip Tomsa nebo Jaroslava Stránská.

policie-modrava

Tvoje tvář má známý hlas IV

Premiérové díly imitační pěvecké reality show s novými účastníky. Ve čtvrté řadě soutěží: Leona Machálková, Jan Kopečný, Aneta Krejčíková, Dalibor Gondík, Berenika Kohoutová, Tomáš Matonoha, Jitka Boho a Jan Maxián. V porotě zasednou Jakub Kohák, Janek Ledecký a Aleš Háma, v roli kouče se představí Martin Dejdar. Moderuje Ondřej Sokol.

tvoje-tvar-ma-znamy-hlas_kolaz

Specialisté II

Nové díly krimi série z prostředí Prahy. Hrají David Prachař, Jakub Štáfek, Zuzana Kajnarová či nově Jan Zadražil.

specialiste

Malé lásky

Dokumentární reality o intimních okamžicích padesáti nastávajících maminek. Pořad přinese příběhy rodin, které prožívají silné období jejich života, stejně jako příběhy porodních asistentek a lékařů.

male-lasky

-mav-