Prima posouvá start Kapitána Exnera na sobotu

pondělí, 21. srpna 2017, 10:35 TV MediaGuru

Další změna, která provází start podzimní sezóny. Prima nabídne první díl své novinky o den dříve.

První díl seriálu Kapitán Exner plánuje televize Prima odvysílat o den dříve, než původně avizovala. První díl detektivního seriálu by se měl podle upoutávek objevit ve vysílání už o den dříve, tedy v sobotu 26. srpna od 20:15. Start premiérových dílů hlavních pořadů komerčních televizí tak provázejí další manévry.

Seriál Kapitán Exner zamýšlí Prima standardně vysílat v neděli, na neděli 27. srpna také plánuje nasadit druhý díl seriálu.

Konkurenční Nova plánuje v neděli vysílat novou řadu Policie Modrava. Její první díl má jít do vysílání v neděli 27. srpna. Nova ale upravila vysílací čas o pět minut na 20:15 místo 20:20, aby nedala konkurenční Primě pětiminutový náskok. Posunutím startu Kapitána Exnera o jeden den se ale situace mění.

Nova v reakci na uvedené změny mění program a proti prvnímu dílu Kapitána Exnera postaví v sobotu večer českou komedii Jak se zbavit nevěsty.

Podzimní programová schémata se v týdnu od 21. srpna začínají rozjíždět. Do vysílání se vrací nové díly seriálů Modrý kód, Ulice, Ordinace v růžové zahradě, Ohnivý kuře či nové díly Prostřena.

-mav-