Sousedé se stahují na den, zahájí Soukupovy pořady

pátek, 25. srpna 2017, 07:00 TV MediaGuru

Po necelých dvou týdnech upravuje TV Barrandov program, novinku omezuje na jeden den.

Televize Barrandov upravila svůj program pro tento a následující týden. Ve vysílání se v tomto týdnu už neobjeví nový seriál letošního podzimu Sousedé, který televize zamýšlela vysílat čtyřikrát týdně. Další díl seriálu avizuje Barrandov až na úterý 29. srpna, neobjeví se tak ve vysílání tento pátek ani v sobotu. Seriál Sousedé představovala TV Barrandov jako svůj největší dosavadní původní projekt.

Sledovanost seriálu od prvního dílu klesala. Pořad začal na necelých 300 tisících, poté klesl na 170 tisíc. V tomto týdnu, ve kterém už startují velké seriály konkurenčních televizí, spadl seriál Sousedé pod 100 tisíc diváků (D15+) a připsal si podprůměrný podíl 3 % (platí pro úterý 22.8. 2017).

Pro příští i následující týden od 4. září počítá TV Barrandov s vysíláním seriálu Sousedé jednou týdně, vždy v úterý od 20:15.

V příštím týdnu se pak ve vysílání TV Barrandov objeví už oznámené nové pořady předsedy představenstva televize Jaromíra Soukupa. V pondělí 28. srpna odstartuje pořad Instinkty Jaromíra Soukupa, a to v čase od 21:20, což je mírná změna oproti původně uvedenému času (plánováno na 22:30). Pořadu Instinkty Jaromíra Soukupa bude předcházet pořad Jak to dopadlo? a po skončení následují Aféry - neuvěřitelné příběhy. 

O den později, v úterý 29. srpna, se rovněž v čase od 21:20 objeví volební speciál Jaromíra Soukupa, a to pod hlavičkou pořadu Duel Jaromíra Soukupa. Následovat bude po seriálu Sousedé.

Vedle toho pokračují ve čtvrtek pořady Týden s prezidentem (od 20:15) a pořad Duel Jaromíra Soukupa (od 20:55).

-mav-