Subway plánuje globální redesign svých poboček

pátek, 04. srpna 2017, 13:35 Aktuality, Marketing MediaGuru

Sendvičový fast-food Subway plánuje rozsáhlý redesign svých poboček. Síť se 40 tisíci restaurací po celém světě, z toho 19 v České republice, chce změnou zlepšit zákaznický zážitek a také zastavit neustálý pokles prodejů, kterému čelí od roku 2012. V loňském roce Subway poprvé ve své historii zavřela více poboček, než otevřela.

„Vytvořili jsme moderní design, který poskytne našim zákazníkům možnosti volby – od toho, jakým způsobem si jídlo objednají, vyzvednou si ho či užijí,“ popsal viceprezident společnosti Subway Trevor Haynes. Nový design byl nejprve testován na 12 pobočkách v USA, Kanadě a Velké Británii. Postupně bude proveden po celém světě a dokončen by měl být do několika let.

Subway: změna loga
Subway: změna loga

Nový design navazuje na změnu loga, které bylo představeno před rokem a svou podobou má podtrhnout čerstvost ingrediencí, s nimiž se v Subwayi pracuje. Z loga zmizela dosavadní bílá barva a zelené okraje písmen. Nyní staví pouze na žluto-zelené kombinaci, jež má odkazovat k paletě barev, typické pro 60. léta, kdy byla společnost založena.

subway_newdesign
Nový design pracuje s jasnějšími barvami i lepším osvětlením (foto: Subway)
subway_fresh
Větší prostor dostanou čerstvé ingredience (foto: Subway)

Hodnota čerstvosti bude podpořena i vystavenou čerstvou zeleninou, což by mělo vnést do provozen větší transparentnost. Interiér klade důraz na jasnější barvy, lepší osvětlení i elegantnější nábytek.

subway_orderscreen
Součástí budou i samoobslužné kiosky (foto: Subway)

Součástí nového designu jsou i samoobslužné kiosky, na kterých lze platit přes Apple Pay a Samsung Pay, nabídne ale i bezplatnou Wi-Fi či USB porty na nabíjení.

-stk-