Tým Pepa.cz po ztrátě domény zakládá Klido.cz

čtvrtek, 10. srpna 2017, 10:09 Aktuality, Marketing MediaGuru

Slevový portál Pepa.cz se po ztrátě domény, kterou měl doposud jen v pronájmu, rozhodl k definitivnímu přejmenování. Do nově založené společnosti, která bude vystupovat pod názvem Klido.cz, se přesouvám čtyřicetičlenný tým pod vedením dlouholetého ředitele portálu Pepa.cz Petra Sýkory. Doména Pobytov.cz, na kterou se původní Pepa.cz po vypnutí původní domény dočasně přesunul, již nebude využívána.

klido_pop_up

„Toto je jedna ze situací, kdy rádi otevřeně žádáme o důvěru. Nemůžeme do ní totiž momentálně vložit víc než sedmiletý obchodní vztah, který máme s hotely, penziony a ostatními partnery po celé České republice a know-how, kterým jsme opakovaně s týmem prokázali, že umíme strhnout lidi pro domácí i zahraniční cestování a přivést je do zařízení našich partnerů," uvádí Petr Sýkora, výkonný ředitel Klido.cz. „Hrajeme nyní o čas. Pro spoustu partnerů jsme důležitým generátorem zisku a nemůžeme je opustit uprostřed sezony. Není možné čekat týdny na soudní rozhodnutí. Pokud jsme v pondělí přišli o doménu, ve čtvrtek už náš business zase musí fungovat.“

Rozhodnutí o založení nové společnosti přišlo poté, co se rozhořel spor mezi společníky společnosti Portál Pepa.cz, která od roku 2015 zajišťovala aktivity slevového portálu Pepa.cz. Poté, co se údajně jeden z jednatelů pokusil vyvést nelegálně finanční prostředky společnosti a soud ho na pokyn Petra Sýkory zbavil v rámci předběžného opatření jednatelské funkce, byla společnost účelově paralyzována ze strany 50 % vlastníka. Ten posléze svůj podíl převedl občanovi bulharské národnosti. Sýkora se tedy rozhodl nečekat na výsledky trestních oznámení a soudní rozhodnutí a zahájil vlastní projekt.

Na Klido.cz byla spuštěna nová prezentace a již nyní obsahuje více než 700 nabídek.

-stk-