Vznikla Česká eventová asociace, v čele je Pýcha

pondělí, 14. srpna 2017, 07:00 Aktuality, Marketing MediaGuru

Na pražském Žofíně se v minulém týdnu uskutečnila zakládající schůze nové eventové asociace, která nese název Česká eventová asociace (ČEA). V tuto chvíli má sdružení osm zakládajících členů, a to z řad předních eventových agentur a dodavatelů služeb. Cílem asociace je především kultivace eventového prostředí na českém trhu. Ambicí asociace je vytvořit stabilní členskou základnu, která by měla, do tří let, čítat okolo 40 členů.

„ČEA chce být funkční asociací, která bude podporovat eventové prostředí, umožňovat setkávání odborníků z této oblasti na různých úrovních, předávat zkušenosti mezi jednotlivými členy a komunikovat směrem k odborné veřejnosti a dalším subjektům. Viditelným počinem bude pořádání Českých eventových cen," uvedl Norbert Pýcha, předseda nově vzniklé asociace a jednatel společnosti Event Arena.

Zakládajícími členy jsou společnosti: AV Media, Creative Pro CZ, Event Arena, FiremniAkce.cz, Fox Hunter, MVP Events, Quix Event a Veletrhy Brno.

Zakládající jednání České eventové asociace, foto: ČEA
Zakládající jednání České eventové asociace, foto: ČEA

 

Výkonný výbor ČEA

Předseda: Norbert Pýcha (Event Arena) Místopředsedové: Jan Kubinec (AV Media), Vít Rozehnal (MVP Events) Členové: Tomáš Kovář (Fox Hunter), Svetlana Mečiarová (Creative Pro CZ)

-mav-