Jack Daniel’s se spojuje s ambasadory „mimo systém“

středa, 27. září 2017, 06:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Whisky Jack Daniel’s se v rámci své podzimní kampaně spojuje s ambasadory, kteří se vyznačují nezávislostí i snahou „vymanit se ze systému“. Řadí se mezi ně džínový krejčí Patrik Diamant, řezbářské duo Richard Koubek a Jakub Šrejma, hudební grafik Vojtěch Woody Troják a moderátor Jakub Kotek. Jejich osobnosti mají odrážet jednotlivé druhy Jack Daniel’s – Gentleman Jack Honey, Fire a Old No. 7.

„V době, kdy jsem přemýšlel, jaké ambasadory oslovíme pro naši podzimní kampaň, jsem potkal Patrika Diamanta, prvního ryze džínového krejčího v České republice. Jeho netradiční business mě oslovil natolik, že jsem začal pátrat po dalších příbězích lidí, kteří opustili svá původní povolání a začali se věnovat něčemu vlastnímu a spolu s PR. Konektor jsme se pustili do netradiční kampaně,“ popisuje začátky senior brand manažer Jack Daniel´s Patrik Skála.

S ambasadory byly natočena autorská videa, která jsou k vidění na YouTube kanále značky.

„V budoucnu možná uvažujeme o tom, že bychom vytvořili výzvu pro další ambasadory a spolupracovali na takovémto konceptu i v nadcházejícím roce,“ uzavírá Patrik Skála.

-stk-