Jan Becher Pernod Ricard volí na PR agenturu AMI

středa, 11. října 2017, 07:00 Aktuality, PR MediaGuru

Strategické a korporátní PR zajistí pro Jan Becher Pernod Ricard agentura AMI Communications.

Společnost Jan Becher Pernod Ricard (JBPR) si v dvoukolovém výběrovém řízení vybrala na PR agenturu AMI Communications. Ta zajistí strategické plánování PR a media relations v oblasti korporátní komunikace.

„Naším úkolem je zvýšit povědomí veřejnosti o společnosti JBPR jako firmě, která spojuje tradiční českou značku Jan Becher a nadnárodní skupinu Pernod Ricard, jednoho ze dvou největších výrobců lihovin a vína na světě,“ říká Pavel Novák, Senior Account Director příslušného týmu AMI Communications, který se bude o nového klienta starat.

„Jan Becher i Pernod Ricard jsou rodinné firmy s dlouhou tradicí, a my se budeme věnovat jak jejich historii, tak jejich společné současnosti. Chceme více rozšířit povědomí o tom, že právě Jan Becher jako součást skupiny Pernod Ricard nabízí na českém trhu více než 40 světových značek alkoholu, jimž v ČR věnuje podporu a péči. Patří k nim například Ballantine´s, Jameson, Havana Club, Beefeater, Absolut, Chivas Regal, Martell, Malibu, Jacob´s Creek a další známé značky kvalitního alkoholu,“ dodává Novák.

K dalším tématům korporátní komunikace JBPR patří také aktivity a projekty zaměřené na ekologii a udržitelný rozvoj, employer branding a příběhy zajímavých lidí z JBPR.

-stk-