Na český trh vstupuje značka Armani Exchange

pátek, 13. října 2017, 08:00 Aktuality, Marketing MediaGuru

Na pražském Chodově otevřel první obchod značky Armani Exchange.

Tváří značky je v době otevření Cara Delevingne, foto: MediaGuru.cz.

Tváří značky je v době otevření Cara Delevingne, foto: MediaGuru.cz.

Do České republiky vstupuje italská značka Armani Exchange ze skupiny Giorgio Armani. V Centru Chodov ve čtvrtek 12. října otevřela svou první monobrandovou prodejnu v celé střední Evropě. Svůj příchod na trh podporuje kampaní ve venkovním prostoru, kde na vizuálech využívá tváře Cary Delevingne a Martina Garrixe. 

Značka Armani Exchange byla vytvořena v roce 1991 s cílem zachovat dědictví Armani, a zároveň oslovit mladé spotřebitele, a to nejen designem, odstíny, ale i dostupnou cenou.

První kamenný obchod značky Armani Exchange, foto: MediaGuru.cz

První kamenný obchod značky Armani Exchange, foto: MediaGuru.cz

Na český trh značku přivádí společnost Premium Fashion Brands, specializující se na dostupnou, především italskou módu. Ze skupiny Armani má licenci ještě na AJ Armani Jeans, dále zastupuje značky Versace Jeans, Trussardi Jeans, Hugo od Hugo Boss, Geox a provozuje multibrandové butiky Beltissimo. Vedle 32 kamenných prodejen nabízí také e-shop. Nově zavádí službu fashion Concierge, s níž je možné dostat do 48 hodin od objednávky kamkoliv po České republice a Slovensku outfit podle svých představ, součástí je i spolupráce s profesionální stylistkou.

-stk-