Ředitelem redakcí Tiscali Media je Petr Poláček

čtvrtek, 5. října 2017, 11:45 Aktuality, Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Petr Poláček, foto: Tiscali Media

Petr Poláček, foto: Tiscali Media

Na pozici ředitele redakcí a produktu internetového vydavatelství Tiscali Media nastoupil Petr Poláček, který doposud působil jako šéfredaktor herního webu Games.cz. Na jeho původní místo se přesune stávající zástupce šéfredaktora Aleš Smutný, který se na obsahu webu podílí od roku 2010.

V nové funkci bude mít Petr Poláček na starosti obsahový rozvoj webů skupiny Tiscali Media, tedy především projektů jako Zprávy.tiscali.cz, Games.cz, Osobnosti.cz, Dokina.cz, Karaoketexty.cz Nasepenize.cz a dalších. „V Tiscali je pozice obsahového šéfa od začátku spjata i s produktovým vedením jednotlivých webů a rozvojem služeb jako Tiscali E-mail nebo Úschovna.cz, které Petr rovněž převezme,” říká ředitel společnosti Michal Kubík.

Jako šéfredaktor Games.cz pracoval Petr Poláček od roku 2010, předtím se od roku 2001 podílel jako redaktor, šéfredaktor a produktový manažer na chodu webů a časopisů BonusWeb.cz, Hrej.cz a Level.

V pozici publishera a produktového ředitele vystřídal Poláček Martina Bacha, který tuto funkci zastával v posledních sedmi letech.

-stk-