TV Prima v sobotu prodlouží Zprávy FTV Prima

středa, 18. října 2017, 18:30 Aktuality, TV MediaGuru

Víkendové vysílání televize Prima ovlivní parlamentní volby, objeví se i pořady na internetu.

Zpravodajské studio ZPrávy FTV Prima, foto: FTV Prima

Zpravodajské studio ZPrávy FTV Prima, foto: FTV Prima

Televize Prima připravila na sobotu 21. října speciální volební zpravodajský servis. V 16.00 odvysílá mimořádné Odpolední zprávy s průběžnými volebními výsledky a nejnovějšími informacemi z volebních štábů. Hlavní zpravodajská relace, Zprávy FTV Prima, s Karlem Voříškem Klárou Doležalovou se mimořádně prodlouží na 45 minut. Moderátoři nedělní Partie Terezie Kašparovská Tomáš Hauptvogel budou informovat o dění přímo ve volebních štábech. Speciální živé vysílání diváci uvidí také na zpravodajském webu www.primazpravy.cz a na Facebooku Zpravodajství FTV Prima

Od 14:00 přinese průběžné volební výsledky a aktuální dění na zpravodajském webu www.primazpravy.cz. Zároveň ve 14.00 startuje živé vysílání průběžných volebních výsledků. Debatu s politology na Facebooku Zpravodajství FTV Prima vysílá reportér Patrik Kaizr.

V 16.00 zařadí mimořádně Odpolední zprávy. Moderátoři Karel Voříšek Klára Doležalová nabídnou desetiminutový zpravodajský blok, ve kterém budou reportéři z volebních štábů informovat o aktuálním dění.

V 18.55 začíná hlavní zpravodajská relace, Zprávy FTV Prima. Ta bude složena z živých vstupů reportérů, do kterých se zapojí mimořádně také moderátoři nedělní Partie Terezie Kašparovská Tomáš Hauptvogel. Přímo ve studiu bude reportérka Karolina Hošek u jedné z velkých obrazovek informovat o možném rozložení politických sil.

Velký LED panel v newsroomu má být využit i pro sčítání výsledků a elektronickou tužku „Vůbec poprvé v historii zapojíme do vysílání prostřednictvím elektronické tužky také velkou LED obrazovku v newsroomu, kde reportérka Eliška Čeřovská shrne dosavadní volební výsledky. Hlavní zpravodajská relace bude mít mimořádně 45 minut. Mimořádně neodvysíláme Krimi zprávy,“ informovala mluvčí Jana Mrákotová.

V neděli 22. října od 11.00 odvysílá Partii, ve které jako hosté vystoupí oslovení ředitelé agentur a politologové. Jejich jména Prima teprve upřesní.

-mav-