Aneta Gáborová z Blue Events míří do Outboxers

pátek, 10. listopadu 2017, 14:30 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

V Outboxers bude mít Aneta Gáborová na starosti vedení klientských i interních projektů.

Aneta Gáborová, foto: Outboxers

Aneta Gáborová, foto: Outboxers

Po pěti letech v Blue Events přechází Aneta Gáborová (dříve Zímová) do firmy Outboxers, kterou letos na jaře založili Dalibor Pulkert a Michal Kardaš z Etnetery.

Firma se specializuje na rychlé prototypování produktů a služeb, jejich testování u koncových zákazníků a uvádění na trh. Mezi její klienty patří např. ČSOB, Economia nebo Direct pojišťovna. Aneta Gaborová má v roli Innovation Lead na starosti vedení klientských i interních projektů.

„Z mé zkušenosti firmy dnes nemají problém s nápady, jako spíše s kapacitou a kompetencemi k jejich realizaci a otestování u zákazníků. Mám velkou radost, že s Outboxers v tom můžeme firmám pomoci. Děláme všechno proto, aby výstupem byly lepší produkty a služby i zastavení plýtvání penězi a talentem na projekty, které na trhu neuspějí,” říká Gáborová.

V předchozím působišti, ve společnosti Blue Events, která stojí za řadou konferencí z retailu, marketingu, bankovnictví či finančního řízení, měla Gáborová na starosti obsah a vedení vybraných konferencí. Z pozice Managing Partner se podílela na strategickém řízení a vedení týmu.

-stk-