Asociace ČEA chce výroční ceny a akademii

pondělí, 20. listopadu 2017, 10:20 Aktuality, Marketing MediaGuru

Česká eventová asociace (ČEA) přijala nové členy a chce rozšířit své aktivity.

Členové České eventové asociace, foto: ČEA

Členové České eventové asociace, foto: ČEA

Česká eventová asociace (ČEA), která byla založena letos v létě, přijala do svých řad další tři členy. Staly se jimi společnosti Guarant International, organizátor konferencí a kongresů ve střední a východní Evropě, Audiolight service, dodavatel audiovizuální techniky, a firma Maxin Prague, vystupující pod značkou Catalyst, realizátor teambuildingových aktivit a cvičení. Asociace vedená Norbertem Pýchou rozšířila svou základnu na jedenáct členů. Kromě toho představila své plány na nejbližší období.  

Nejviditelnější aktivitou bude představení konceptu udílení Výročních Cen ČEA. „V tuto chvíli připravujeme podrobný koncept soutěže, který následně zveřejníme na našich webových stránkách. Počítáme se slavnostním vyhlášením cen na jaře 2018 v Praze,“ uvedl místopředseda Jan Kubinec. 

Mezi další plánované činnosti asociace patří pořádání vzdělávacích akcí pro klienty, mapování trhu a jeho analýzy, vytváření studií apod. Asociace uvažuje také o programu na vychovávání nových talentů, a to buď formou spolupráce s odbornými školami, či přímo založením vlastní Eventové akademie.

-mav-