CCC zavádí nový koncept prodejen

čtvrtek, 30. listopadu 2017, 11:10 Aktuality, Retail MediaGuru

První prodejnu v novém konceptu otevře CCC 30. listopadu v Galerii Harfa v Praze.

Nový koncept prodejen CCC využívá plně prosklenou výlohu, foto: CCC.

Nový koncept prodejen CCC využívá plně prosklenou výlohu, foto: CCC.

Síť prodejen s obuví CCC zavádí nový koncept obchodů. První prodejna v nové podobě se otevírá 30. listopadu v Galerii Harfa v Praze, následovat budou další.

„Naším cílem je, aby se u nás zákazník cítil komfortně. Minimalismus je nadčasový a v novém pojetí prodejen dává vyniknout vystaveným produktům i ,oživlým‘ prvkům v podobě LED obrazovek,“ uvádí jednatel společnosti CCC Roman Puchala.

Prodejny v novém konceptu CCC mají široký vstup a otevřenou, plně prosklenou výlohu s dominantními LED obrazovkami. Na LED panelech, z nichž jeden je nově umístěn i za pokladnou, se odehrává veškerá marketingová komunikace – vedle reklamních spotů budou na nich vysílat i krátké filmy z historie firmy.

Změnou prošlo také celé rozmístění nákupních zón na prodejně. Pokladna je umístěna v její zadní části a ne z boku, jak doposud. Prostor je rozdělen na produktové sekce: dámskou, pánskou, dětskou, sportovní a doplňky. Hlavní část prodejny je osvětlena lineárními LED světly, což má navodit pocit prostoru rozděleného do jednotlivých „místností“ a usnadnit orientaci. Nábytek je dřevěný a v minimalistickém design, jež má prodejně dodat svěží a moderní vzhled. Rozloha prodejen by měla být v novém pojetí standardně kolem 1000m2, čímž se plocha pro expozici zboží zvětší.

CCC sází na dřevěný nábytek v minimalistickém design, chce tak prodejnám dodat svěží a moderní vzhled, foto: CCC.

CCC sází na dřevěný nábytek v minimalistickém design, chce tak prodejnám dodat svěží a moderní vzhled, foto: CCC.

Barevnost interiéru je laděna do neutrálních tónů tak, aby vynikla vlajková barva značky – oranžová. Změnou prošlo i logo, které místo zakulacených konců písmen CCC využívá nově jednoduché rovné konce.

Autorem nového designu prodejen je londýnské studio Dalziel & Pow.

-stk-