Cetelem se mění v Hello bank!, kampaň bude v prosinci

čtvrtek, 9. listopadu 2017, 12:15 Aktuality, Marketing MediaGuru

Společnost Cetelem se mění na Hello bank!, nové klienty bude lákat od prosince.

Společnost Cetelem se mění na Hello bank!, i nadále však zůstává obchodní značkou BNP Paribas Personal Finance SA.  Děje se tak poté, co původně úvěrová firma Cetelem získala bankovní licenci a začala nabízet i bankovní a spořicí účet.  Nyní převádí pod novou značku svých zhruba původních 400 tisíc klientů, od prosince spustí kampaň, kterou bude lákat i nové klienty. Už nyní je její logo vidět na sociálních sítích či na sdílených kolech značky Rekola.

„Hello bank! je naší odpovědí na měnící se finanční potřeby klientů i světa kolem nás. Stavíme na silném zázemí skupiny BNP Paribas, postavení značky Cetelem na českém trhu a bohatých zkušenostech, které jsme zde za dvacet let získali. Tento odkaz si neseme dál i v názvu naší nové značky, proto jsme Hello bank! by Cetelem,“ popisuje Gabriela Pithartová, brand & customer experience director Hello bank!.

Hello bank! staví na digitálních službách, mobilní aplikaci a také modernizovaných pobočkách, které má v Praze, Brně a Ostravě. „Přátelský přístup, snadná ovladatelnost, moderní technologie a dostupnost poskytovaných služeb kdekoliv a kdykoliv – to jsou hlavní hodnoty Hello bank!,“ dodává Gabriela Pithartová.

Značka Hello bank! už funguje ve Francii, Itálii, Belgii, Rakousku a dalších evropských zemích.

-stk-