Delmart otevře novou pobočku v pražském Quadriu

úterý, 7. listopadu 2017, 15:20 Aktuality, Retail MediaGuru

Otevření nové pobočky Delmart podpoří kampaň s vybranými ambasadory.

Eva Fryšarová v kampani Delmartu, foto: Delmart

Eva Fryšarová v kampani Delmartu, foto: Delmart

Ještě letos se otevře v pořadí pátá pobočka Delmart v obchodním centru Quadrio na Národní třídě. Stávající sortiment českých a zahraničních potravin se nově rozšíří o sushi vlastní výroby, které bude nabízeno jak v supermarketu k odnosu, tak v doposud největším bistru Delmart, které se bude nacházet o poschodí výše. Otevření nové pobočky provází komunikační kampaň na sociálních sítích se šesti vybranými ambasadory.

„V souvislosti s otevřením nové pobočky Delmart v obchodním centru Quadrio představujeme komunikační kampaň #najdetevDelmart. Oslovili jsme šest ambasadorů, pro které je jídlo důležitou součástí jejich práce. Ať už jej sami vytváří nebo jídlo řeší v souvislosti s podáváním těch nejlepších výkonů. Následně jsme je požádali, aby pro nás připravili své oblíbené recepty a zároveň našim zákazníkům prozradili, z jakých surovin a proč je připravují. Součástí kampaně je i spotřebitelská soutěž. Zde chceme zapojit a vyzvat naše fanoušky, aby s námi sdíleli jejich vlastní příběh a inspiraci,“ uvedla Iva Lišková z marketingového oddělení Delmart.

Romana Böhmová, foto: Delmart

Romana Böhmová, foto: Delmart

Daniela Turecká, foto: Delmart

Daniela Turecká, foto: Delmart

Václav Krejčík, lektor  powerjógy, foto: Delmart

Václav Krejčík, lektor powerjógy, foto: Delmart

Mezi ambasadory se objeví blogerky Romana Böhmová (Na skok v kuchyni), Eva Fryšarová (Zaběhu.cz), Gabriela Mackaničová (Sexy kecky), dále přední český skateboardista Maxim Habanec, lektor powerjógy Václav Krejčík, Daniela Turecká, autorka knížek o nakládání Nalož to a Nakládačka na věčné časy. Součástí kampaně, která poběží na sociálních sítích, bude také spotřebitelská soutěž o 6x nákup v Delmart.

-mav-