iDnes.cz rozšiřuje video, spustí pořad Zprávy

čtvrtek, 2. listopadu 2017, 14:05 Internet & Mobil MediaGuru

Zpravodajský server iDnes.cz přichází s novým pořadem, video chce dál posilovat.

V pondělí 6. listopadu začne mediální skupina Mafra na svém webu iDnes.tv vysílat novou relaci Zprávy. Každý den v 18 hodin přinese souhrn klíčových událostí z České republiky i ze světa. Videotým portálu iDnes.cz chce přinášet denní reportáže ze všech regionů, výroky dne, reakce politiků i přímé vstupy z míst, a to v pěti minutách.

„Krátké shrnutí hlavních událostí dne je přirozeným doplněním portfolia našeho videozpravodajství. iDnes.tv v něm představí i nové tváře. Zprávy budou každý podvečer moderovat Karla Mráčková nebo Romana Svobodová,“ říká šéfredaktorka iDnes.cz Naděžda Petrová. Moderátorky se budou před kamerou střídat v týdenních intervalech. Obě mají zkušenosti s televizním zpravodajstvím.

Mafra rovněž v nové podobě spouští stránku iDnes.tv, která prošla změnami. Zastřešuje všechna videa iDnes.cz. Nová podoba by měla být pro uživatele přehlednější.

Kromě každodenní relace Zprávy nabízí iDnes.tv také diskusní pořad Rozstřel s šéfredaktorem MF Dnes Jaroslavem Pleslem a moderátorem Vladimírem Vokálem,další díly cyklu Před 100 lety nebo kulturní magazín Za scénou. V průběhu příštího roku mají přibýt další pořady.

-mav-