Komerční banka na média volí opět PHD

pondělí, 27. listopadu 2017, 13:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Skupina Komerční banky zůstává i nadále s mediální agenturou PHD.

Skupina Komerční banky, do níž na českém trhu patří Komerční banka, Modrá pyramida, KB Penzijní společnost či Essox, se ve výběrovém řízení na zajištění mediálního plánování, nákupu médií, sociálních médií i výkonnostního digitálního marketingu rozhodla pro stávající agenturu PHD. Navazuje tak na spolupráci trvající již sedmnáct let.

Několikakolového výběrového řízení se zúčastnilo několik agentur. Posuzována byla nejen kvalita mediální strategie a nákupní podmínky, ale i míra inovací, vize do budoucna a digitální schopnosti soutěžících.

„PHD zaznamenalo v poslední době několik úspěchů. Vítězství ve výběrovém řízení finanční skupiny KB si ale vážíme ze všeho nejvíce a máme velkou radost, že naše dlouholeté společné partnerství bude pokračovat. Komerční banka a Modrá pyramida chystají v blízké budoucnosti spoustu zajímavých projektů a jsme rádi, že se na nich budeme moct aktivně podílet. Jsem spokojený, že se nám v průběhu tendru podařilo demonstrovat, že z pohledu strategického přemýšlení a inovací patří PHD aktuálně mezi špičku na trhu,“ komentuje vítězství Luděk Hatoň, managing director PHD.

-stk-