Lagardere investuje 10 mil. Kč do projektu Hraj si s námi

čtvrtek, 30. listopadu 2017, 07:35 Aktuality, Rádio MediaGuru

Provozovatel rádií Evropa 2, Frekvence 1 nebo dětského projektu Pigy spouští další CSR aktivitu.

Zdroj: Lagardere Active ČR

Zdroj: Lagardere Active ČR

Lagardere Active ČR spouští další aktivitu společenské odpovědnosti (CSR) s názvem Hraj si s námi. Chce prostřednictvím ní oslovit až 5,4 milionů lidí. V příštím roce počítá s investicí zhruba ve výši 10 mil. Kč do on-air a on-line propagace. Cílem projektu je podporovat myšlenku, aby rodiče trávili více času s dětmi a pomáhali jim se rozvíjet pomocí správných herních aktivit.

Do projektu se postupně připojují další média a instituce, například titul Postgraduální medicína z vydavatelství Mladá fronta, ocenění Hračka roku nebo divadlo Minor. Jednání probíhají s Deníkem společnosti VLM. Projekt bude využívat programové, marketingové i PR nástroje napříč celým mediálním domem, mimo jiné počítá s deseti eventy.

Vedle projektu Dopravní 1, Pro Fair Play a Rádio srdcem se jedná o další aktivitu společenské odpovědnosti, do které se pouští všechna média ze sítě Lagardere Active ČR. Tentokrát je hlavním cílem otevření veřejné diskuze nad současnými metodami výchovy dětí a jejich společných aktivit s dospělými a podpora společně tráveného času.

„Z našeho interního výzkumu, který jsme si realizovali pro značku Pigy, vyplývá, že existuje rozpor mezi tím, jak by lidé chtěli trávit čas se svými dětmi a vnoučaty a mezi tím, jak ho skutečně tráví. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli je motivovat ke změně a použijeme k tomu všechny naše dostupné kanály. Oslovíme 5,4 mil. lidí, z toho nejméně 10 tisíc kontaktním způsobem a počítáme i se zapojením dalších partnerů, kteří budou myšlenku sdílet s námi,“ uvedl Petr Uchytil, ředitel strategického marketingu Lagardere Active ČR.  

-mav-