Madeta rozvíjí svou síť bister, nasazuje kampaň

úterý, 21. listopadu 2017, 10:55 Aktuality, Retail MediaGuru

Značka Madeta chce rozšiřovat svou síť mléčných barů. V prosinci zopakuje „otevřenou“ kampaň.

V mléčném baru Madetka lze vybírat z celého sortimentu značky Madeta, foto: Madeta

V mléčném baru Madetka lze vybírat z celého sortimentu značky Madeta, foto: Madeta

Mlékárenská značka Madeta se chce zaměřit na rozvoj svých mléčných barů Madetka. Již přes dva roky provozuje bistro v areálu Nemocnice České Budějovice, od listopadu 2016 také mléčný bar na českobudějovickém Senovážném náměstí.

Madetky mají v nabídce celý sortiment Madety, což je zhruba 250 druhů mléčných produktů, v mléčném baru je možné najít i krájené sýry z pultového prodeje. „Nabízíme také snídaňová menu, čerstvé bagety, vybrané lahůdky, různé sladké dezerty, kávu… Oblíbená je mj. snídaňová polévka, koktejly z našich Fitness nápojů nebo mléka,“ popisuje na dotaz MediaGuru.cz tisková mluvčí Madety Marta Faktorová. Součástí provozovny je kromě stolků k posezení také dětský koutek s Montessori hračkami.

„S fungováním Madetek jsme spokojeni nejen ekonomicky, máme pozitivní ohlasy i od našich zákazníků,“ dodává Marta Faktorová. Postupně by tak Madeta chtěla otevřít mléčné bary v okresních městech Jihočeského kraje a během několika let mít svou provozovnu i v Praze.

Madetka nabízí také snídaňová menu, čerstvé bagety, vybrané lahůdky, různé sladké dezerty, kávu…, foto: Madeta

Madetka nabízí také snídaňová menu, čerstvé bagety, vybrané lahůdky, různé sladké dezerty, kávu…, foto: Madeta

Kromě bister se Madeta soustředí také na podporu své image. Letos v létě spustila kampaň „Otevřená Madeta“, kterou po dvouměsíční přestávce v prosinci zopakuje. „Zákazníci se jejím prostřednictvím mohou podívat ,za dveře‘ Madety a vidět, že si zakládá na tradičních postupech a recepturách, které jdou ruku v ruce s nejmodernějšími technologiemi a hlavně schopnostmi a zkušenosti našich nejlepších sýrařů a mlékařů,“ přibližuje Marta Faktorová.

Na stránkách www.otevrenamadeta.cz je možné sledovat, jak probíhá výroba másla, čerstvého sýru Cottage nebo Blaťáckého zlata. Dále bude kampaň probíhat v televizi.

Kreativní koncept pochází z dílny agentury Comtech.

-stk-