Mall.cz se na Vánoce spojí s Ewou Farnou

pátek, 3. listopadu 2017, 14:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Ewa Farna nazpívala pro Mall.cz vánoční píseň.

Od 1. listopadu spustil Mall.cz svou letošní vánoční kampaň. Má se jednat o dosud největší a nejkomplexnější kampaň v historii firmy.

Mall.cz natočil společně s Ewou Farnou vánoční píseň, kterou lidé uslyší nejen v rádiu, v hudebním klipu na TV Óčko a na sociálních médiích, ale i jako hudební podkres v reklamním spotu, který poběží v hlavním vysílacím čase na všech televizních stanicích. Kromě Ewy Farny se v něm objeví tenista Radek Štěpánek, snowboardistka Eva Samková, oštěpařka Barbora Špotáková a vodní slalomář Ondřej Tunka. Všichni z nich se stejně jako ostatní lidé snaží na Vánoce plnit přání svých nejbližších a slavit svátky v klidu a pohodě.

„Letošní kampaň je i pro nás hodně osobní, protože do její cílové skupiny patříme vlastně všichni. Každá rodina v ČR je ale jiná, má jiné priority, a my tomu musíme přizpůsobit i naši nabídku. Známé osobnosti, které se v kampani objevují, reprezentují právě tuto rozdílnost. Jedno ale mají společné – chtějí pro svou rodinu ty nejkrásnější vánoční svátky,“ doplňuje Sean Gaddis, Head of Marketing Mall Group.

Komunikaci dále doplní outdoorová reklama, včetně billboardů, citylightů, metrorámečků i polepu tunelu na přestupní stanici pražského metra Florenc v Praze.

Kreativní koncept kampaně včetně realizace zajistil interní marketingový tým Mall.cz spolu s agenturou Publishers.

-stk-