Startuje 16. ročník Zlatého středníku

středa, 22. listopadu 2017, 07:55 Aktuality, PR MediaGuru

Nový ročník s sebou přinese i hodnocení nejlepší obsahové strategie.

Nové logo soutěže Zlatý středník

Nové logo soutěže Zlatý středník

PR Klub vyhlašuje 16. ročník oborové soutěže Zlatý středník, jež hodnotí firemní média a aplikace. Přihlášky je možné posílat do 15. února 2018, vítězné práce budou vyhlášeny v dubnu příštího roku.

„V uplynulém roce jsme hodnotili 159 přihlášených projektů, třetí nejvyšší počet v historii soutěže. Věřím, že letos toto číslo překonáme. Na hodnocení se opět budou podílet na čtyři desítky předních odborníků v oblasti komunikace,“ uvedl Petr Langer, předseda PR Klubu.

Zlatý středník letos nabízí 17 soutěžních kategorií. Novinkou je komplexní kategorie „Nejlepší obsahová strategie“, která bude hodnotit efektivní propojení nejméně tří komunikačních kanálů. Proměnou prošlo také logo soutěže, které se po sedmi letech dočkalo nové verze. Jeho autorkou je Dominika Mikolášová, která zůstala věrná zlaté barvě a připravila vizuál kombinující symbol středníku s názvem soutěže. 

Tradičním záměrem přihlašovatelů do Zlatého středníku není jen vítězství v dané kategorii, ale také získání zpětné vazby a tipů na konkrétní zlepšení svých projektů.

-stk-